Ajaib

Perihal Remi13

Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia Per te marre nje karte falas: Nese nje lojtar ngre me nje dore te terhequr, kundershtari i tij mund te telefonoje bastin dhe te kontrolloje tek ata ne raundin e ardhshem te basteve, duke u dhene atyre nje shans per te marre nje karte te lire per te permiresuar doren e tyre. Per te fituar informacion: Nese nje lojtar ngre me nje dore te pasigurt, ata fitojne informacion ne lidhje me forcen e dores se kundershtarit te tyre nese ata thirren. Lojtaret mund te perdorin nje bast te hapjes ne raundin e ardhshem te basteve (sondat ose bastet e vazhdimit) per te fituar informacion duke u thirrur ose ngritur (ose mund te fitoje menjehere tenxhere). Per te debuar duart me keq, kur dora e nje lojtari mund te jete me e mira e dyte: Nje mbrojtes kombinimi dhe nje sonde ngre, nje lojtar me nje dore te forte, por jo "arra" (kartat e vrimave qe bejne doren me te mire te mundshme kartat) mund te ngrene, te dyja per te nxitur duart e terheqjes qe mund te permiresohen ne "doren e arit" per te hedhur, ndersa gjithashtu testojne per te pare nese nje tjeter lojtar ka "arra". Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia

Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia Per te debuar duart me te mira kur bastet e nje vizatimi: Nese nje kundershtar me nje dore te dukshme terheqese ka bast perpara se lojtari te veproje, nese lojtari ngre, kundershtaret pas atyre qe mund te kene nje dore me te mire mund te del ne vend se te therrasin dy baste "te ftohta ". Kjo eshte nje forme e lojes se izolimit dhe ka elemente te bllokimit dhe mbrojtjes. Ka disa arsye per te thirrur nje bast ose per te rritur, permbledhur me poshte. Per te pare me shume karta: Me nje dore te terhequr, nje lojtar mund te marre kundershtimet e sakte te tenxhere me thirrjen per te pare me shume karta. Per te kufizuar humbjen ne ekuitet: Thirrja mund te jete e pershtatshme kur nje lojtar ka shanset adekuate te tenxhere per te thirrur, por do te humbase kapitalin me para shtese te kontribuara ne tenxhere me nje ngritje. Per te shmangur nje rikrijim: Vetem thirrja (dhe jo ngritja) e mohon bastorin origjinal mundesine e ringritjes. Megjithate, kjo eshte vetem krejtesisht e sigurt ne rast se lojtari eshte i fundit per te vepruar (dmth. "Mbyllja e veprimit"). Per te fshehur forcen e dores se nje lojtari: Nese nje lojtar ka nje dore shume te forte, ata mund te bejne nje thirrje te qete ne nje raund te hershem te basteve per te shmangur dhenien e forces se dores me shpresen per te fituar me shume para ne tenxhere ne raundet e mevonshme te basteve . Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia

Gambar DipoDwijayaS-top-markotop
Ayo Diklik Dan Bergabung Bersama Adsensecamp Ayo Diklik Dan Bergabung Bersama PTC Indo Ayo Diklik Dan Bergabung Bersama KlikAjaDeh Ayo Diklik Dan Bergabung Bersama IklanBlogger Ayo Diklik Dan Bergabung Bersama MuatIn Ayo Diklik Dan Bergabung Bersama Nusaresearch
Gambar DipoDwijayaS-ok

2017 Ajaib